HomeFeaturedFocusSony Xperia X Compact, pret pentru Europa

Sony Xperia X Compact, pret pentru Europa

sony-xperia-x-compact

În momentul în care, la IFA-ul din Berlin, Sony a anunțat oficial modelele Xperia X Compact și Xperia XZ, producătorul nipon nu a oferit detalii despre prețul lui Xperia X Compact, detaliind informațiile comerciale doar despre fratele mai mare. Iată însă că la doar câteva zile după disponibilitatea anunțată pentru piața din Marea Britanie, telefonul poate fi găsit și la anumiți comercianți din Belgia, Olanda sau Luxembourg.

Iar prețurile de vânzare pentru terminal converg înspre valoarea de 449 euro. Cum telefonul nu vine cu un argument de natură tehnică decisiv, consider acest preț puțin cam exagerat. La același interval de preț se pot găsi o grămadă de opțiuni mult mai avantajoase din punctul de vedere al configurației. Probabil că cu un display mai mare de cei 4,6 inchi ai lui Xperia X Compact. Însă dimensiunea ecranului nu este un argument suficient pentru a fixa un preț atât de sus.

Greu de înțeles strategia Sony, o companie care nu s-a confruntat doar cu vremuri roze pe piața de smartphone. Câteodată parcă își fac rău cu mâna lor.

via AndroidPlanet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep