HomeFeaturedFocusSony a prezentat oficial Xperia XZ si Xperia X Compact

Sony a prezentat oficial Xperia XZ si Xperia X Compact

xperia back

Producătorul nipon a venit cu câteva modificări atât la nivel de design, acolo unde Sony a fost destul de conservator multă vreme, cât și la nivel de culoare, acolo unde a plusat cu un Forest Blue destul de inedit în lumea telefoanelor (nu ca denumire, ci culoarea în sine). În plus, aduce și un material nou, pe care îl numește ALKALEIDO, dar care este de fapt tot o formă de aluminiu.

Zperia XZ propune un display IPS de 5,2 inchi și rezoluție full HD, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 820, ajutat de o memorie RAM de 3 GB.

sony xperia xz

Stocarea internă este de 32 GB (un slot microSD poate să mai adauge încă 200 GB – o capacitate cam ciudată). La nivel de cameră foto principală avem un senzor de 23 megapixeli (IMX300, f/2.0), cu o funcție software Triple Image Sensing, pentru poze cât mai clare. Camera foto frontală este de 13 megapixeli, iar acumulatorul de 2900 mAh este capabil de QuickCharge. Există și un conector USB Type-C în peisaj, senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în butonul lateral power, telefonul este rezistent la apă.

Dacă este Sony, atunci și prețurile sunt sus. Xperia XZ va fi disponibil de luna viitoare, la un preț recomandat de 700 euro pentru piețele din Europa.

sony xperia x compact

Xperia X Compact propune un display de 4,6 inchi și rezoluție HD (720p) în spatele căruia orchestrează show-ul un chipset Qualcomm Snapdragon 650 (procesor hexa-core), ajutat de o memorie RAM de 3 GB. Păstrează camera foto de 23 de megapixeli, cu toate funcțiile, duce camera foto frontală la 5 megapixeli. Micul compact, care pare să ridice mănușa aruncată de ceva vreme de iPhone SE, va fi disponibil de săptămâna viitoare. Prețul nu se cunoaște încă, dar cred că va fi mai mic decât al SE-ului amintit ceva mai sus. Are și Sony limitele sale, chiar și în ceea ce privește prețurile.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep