HomeOpiniiPrimul Windows Phone lansat oficial: Samsung ATIV S

Primul Windows Phone lansat oficial: Samsung ATIV S

Nici nu vă așteptați ca după eșecul procesului cu Apple Samsung să nu încerce să găsescă alte direcții din care să scoată bani? Ei bine, în zona de Windows Phone, Samsung e primul producător ce anunță oficial un model Windows Phone 8: ATIV. Seamănă foarte mult cu generația Galaxy, în mod special cu S III și noul Galaxy Note II.

Avem aparatul cu cel mai mare display din zona Windows Phone, adică unul de 4,8 inci HD Super AMOLED, cu Corning Gorilla Glass 2. Cel mai rapid procesor: 1,5 GHz dual-core, 1 GB RAM și două camere cu autofocus: 8 MP principală și 1,9 MP secundară. Capacitatea de stocare minimă e 16 GB existând și variante cu 32 GB plus suportul microSD. Energia necesară e dată de o baterie de 2300 mAh.

Pentru cel mai mare smartphone Windows Phone de pe pia?ă, ATIV S nu pare deloc mare: are doar 137.2mm x 70.5mm x 8.7mm. Se pare că Samsung țintește permanent la titlul de cel mai mare produs din gamă.

Vedeți mai jos și alte imagini cu Samsung ATIV S:

În termeni de aspect, ATIV S aduce mult cu Galaxy S III și probabil că fanii seriei vor avea un motiv în plus să încerce noua platformă de la Microsoft.

Încă nu îmi dau seama dacă îmi place sau nu. Aștept să văd un sample înainte să mă decid.

via windowsteamblog

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep