HomeFeaturedFocusJailbreak universal pentru Android ICS și Jelly Bean

Jailbreak universal pentru Android ICS și Jelly Bean

image

Tot mai multă lume dorește să aibă acces pe contul de root pe smartphone-urile Android în vederea customizării și instalării de ROM-uri personalizate. Metoda este cunoscută generic sub numele de jailbreak și presupune detectarea unor vulnerabilități în sistemul de operare și aplicarea de exploit-uri care să permită apoi rularea de aplicații cu drepturi depline pe sistem.

În cazul Android, Bin4ry de pe forumul XDA a venit cu un script care oferă accesul root pe ICS și Jelly Bean prin exploatarea unei vulnerabilități din serviciul adb restore.

i made a small script which is able to root ICS/JB phones. It uses a remount timing issue in Androids “adb restore” service.
So normally it should work on nearly all ICS/JB devices, for some it won’t but the idea may work in a slightly modded version

Deocamdată metoda a fost testată pe câteva aparate Xperia din generația nouă și pe Nexus 7.Pașii sunt simpli: se descarcă arhiva ce conține script-ul și apoi se rulează runme.bat. Instrucțiuni detaliate sunt afișate pe ecran.

Sunt curios pe ce alte aparate mai merge. Chiar vă rog să lăsați un mesaj dacă soluția a funcționa pe smartphone-ul vostru.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep