HomeFeaturedFocusMotorola RAZR i: Intel ATOM pe Android

Motorola RAZR i: Intel ATOM pe Android

image

Iată că a venit și momentul în care Google (scuze, Motorola) duce Android-ul pe nivelul următor arătând lumii că e în stare să ofere și un smartphone cu un procesor la o frecvență de 2 GHz – vă întrebați ca și mine, la ce e nevoie de așa ceva pentru a primi apeluri voce/video și a răspunde la niște mailuri?! Poate că e doar un efort de marketing ce vine să completeze un set de specificații interesante: ecran de 4,3 inci edge-to-edge, NFC, 126 g, NFC etc.

E drept, procesorul e doar un ATOM care mai e și single core care are însă suport pentru hyper-thread, în traducere liberă posibilitatea de a rula mai multe seturi de instrucțiuni în paralel.

Seamănă foarte mult cu Motorola RAZR M, lansat săptămâna trecută – adică 8,3 mm grosime și o baterie de 2000 mAh, carcasa din Kevlar deja cunoscută de la modelele anterioare.

RAZR I vine cu Android 4 și un posibil upgrade la Jelly Bean – semn că nici măcar Google nu poate să își facă ordine în propria curte, lansând încă aparate cu un sistem de operare vechi. Cu toate astea aparatul arată interesant și va fi de urmărit cum se comportă în termeni de performanță și autonomie cu noul procesor Intel ATOM. Prețul aproximativ va fi undeva la 450 EUR.

Vă las să vedeți un material video făcut de TheVerge la lansare:

 

Ce părere aveți despre el? Mai poate fi interesant un astfel de aparat când Samsung are Galaxy S III, Apple are iPhone 5, HTC are One X și Nokia vine cu Lumia 920?

Materialul video de promovare Motorola arată cam așa:

via theverge

Specificațiile complete ale lui Motorola RAZR I sunt:

Form Factor Touch Screen
Software Platform Android™ 4.0.4, Ice Cream Sandwich (upgradeable to Jelly Bean)
Size/Dimensions 60.9mm (x) 122.5mm (y) 8.3mm (z)
Display 4.3” qHD 540×960 Super AMOLED Advanced
Weight 126g
Processor Intel
Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep