HomeFeaturedFocusAvem potențial să ajungem pe Discovery cu afaceri de succes?

Avem potențial să ajungem pe Discovery cu afaceri de succes?

Business de familie

Printre multele mesaje pe care le-am avut astăzi în Inbox s-a strecurat și comunicatul de presă de la Vodafone, legat de “Business de familie”. Inițial l-am ignorat și chiar mă pregăteam să îl șterg când mi-au căzut ochii pe Discovery Channel. Vodafone, Discovery Channel? Poate e totuși ceva interesant.

Bucuresti, 8 octombrie 2012 In perioada 3 – 23 octombrie, Vodafone Romania si Discovery Channel cauta cea mai interesanta poveste a unui business de familie autentic romanesc. Cei care au o afacere de familie pot intra pe pagina de Facebook Discovery Romania si isi pot inscrie povestea, direct in aplicatia “Business de familie”- https://www.facebook.com/discovery.romania/app_413404662072763.

Povestea castigatoare va fi aleasa prin votul publicului exprimat pe Facebook, tot in cadrul aceleiasi aplicatii, in perioada 18 – 23 octombrie. Marele castigator va fi recompensat printr-o solutie completa de business – un abonament Vodafone Office Complet gratuit, timp de un an de zile – precum si un film documentar de 2 minute, ce va rula pe Discovery Channel in România. In plus, fiecare client Vodafone care isi va inscrie povestea afacerii de familie in aplicatie va beneficia de o reducere la abonamentul Vodafone Business pe o perioada de 3 luni, in limita a 100 euro.

Am parcurs comunicatul de presă rapid căutând finalitatea: Voadafone, Discovery, caută o afacere românească, o promovează. Deja vedeam un viitor serial pe Discovery în care o familie din România arată cum se pot face bani aici. Eram curios care e aia.

În schimb am primit un mesaj scurt: cea mai faină idee, extrasă în urma votului, va fi premiată cu … și un clip de 2 minute pe Discovery.

Poți vedea jumătatea goală a paharului și să spui: doar atât?! Sau să privești optimist și să spui: e un început. Găsim idei faine, proiectul are succes și peste câteva luni apare serialul.

“Discovery este deja cunoscut pentru emisiunile despre meserii interesante, practicate în familie, precum celebrul program despre fabricarea de motociclete sau mai recentele seriale despre mersul pe sârmă sau pilotatul avioanelor de marfă în Alaska. Am observat de-a lungul timpului că astfel de programe i-au inspirat şi pe alţi oameni să-şi facă o afacere de familie sau pe tineri să urmeze tradiţia părinţilor lor, aşa că am decis să căutam astfel de poveşti şi în România, împreună cu un partener care poate susţine un astfel de business în mod concret – Vodafone. Împreuna sperăm să descoperim cât mai multe poveşti interesante şi să le facem cunoscute publicului larg.” a declarat Ada Roseti, Director de Programe pentru Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Aș merge totuși pe a doua variantă. Pentru că mai greu este să faci ceva solid, să demonstrezi că se poate și în țara asta. Să distrugi, să critici și să înjuri poate oricine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep