Bill Gates despre Windows 8 și viitor

0

image

Cu toate că s-a retras din Microsoft, Bill Gates rămâne figura legendară ce a stat la cârma Microsoft în momentele de glorie. Și la fel ca prietenul (rivalul) Steve Jobs, a plecat atunci când compania era pe val. A lăsat în urmă o moștenire importantă pe care Steve Ballmer și managementul actual al Microsoft par să nu știe să o conducă.

Am avut ocazia să îl vâd pe Bill Gates în persoană, de nenumărate ori și chiar să îi strâng mâna. Pentru mine carisma sa e mai puternică decât statura impunătoare a lui Steve Ballmer și modul energic în care acesta își face simțită prezența.

Gates a stat de vorbă cu Steve Clayton în ”Next from Microsoft” despre Windows 8 și Surface. Nu vă faceți iluzii că va aduce vreo critică noilor produse Microsoft. Nu o face, chiar dacă poate nu e de acord cu ce se întâmplă – viitorul Microsoft depinde de ele. Crede în Windows 8 și Surface.

Merită să îl ascultați. La urma urmei, Gates este cel care a adus numele Microsoft pe buzele tuturor. Observați introducerea: așa cum Steve Ballmer spune … ”este un moment crucial pentru Microsoft, că aduce Windows pe tablete și aparate cu consum mic de energie”.

Cum vi se pare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here