HomeFeaturedFocusSkype for Windows 8: cum arată

Skype for Windows 8: cum arată

image

Cu trei zile înainte de lansarea oficială a Windows 8 și a unei întregi suite de aplicații Microsoft create special pentru acest sistem de operare, Microsoft postează pe News Center câteva informații despre Skype, versiunea Modern UI.

image

Nu e mult. Doar o colecție de șapte poze care ne face un tur rapid al interfeței. După cum se poate vedea mai sus, Skype for Modern UI are opțiunea de a folosi la maxim noul mod de împărțire a ecranului între aplicațiile Windows 8.

image

Vedem și opțiunile de apelare a unui anumit număr folosind creditul Skype (sus) și integrarea serviciului de mesagerie în notificările din Windows 8 (jos).

image

Chat-ul și ecranul cu imaginile video sunt mai bine adaptate ecranului, zona de text putând fi mai bine evidențiată (jos).

image

Interesant arată și zona de contacte favorite, detaliile contactelor fiind mult mai clare, inclusiv opțiunile de prezență (cerculețul verde din pozele contactelor evidențiază că respectivul contact este online).

image

Nu în ultimul rând, convorbirile video folosesc acum tot ecranul.

image

Skype arată interesant pe Windows 8 cu interfața Modern UI, fără îndoială. Aș zice că la fel de interesant ca și versiunea de Mac OS. Mai așteptăm trei zile ca să vedem ce iese.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep