HomeTips & TricksCum se creează și se folosesc Grupurile în Windows Phone

Cum se creează și se folosesc Grupurile în Windows Phone

Opțiunea de Grupuri (Groups) din Windows Phone este foarte utilă pentru cei ce doresc să fie la curent doar cu update-urile legate de anumiți prieteni. Pentru asta e de ajuns să se creeze un grup, să fie adăugate acolo contactele și ulterior să se aducă pe ecranul principal tile-ul cel nou.

Prin asta se poate filtra mai bine informația relevantă.

Cum se face?

Din hub-ul People se apasă butonul + și apoi se selectează new group. Dați o denumire sugestivă grupului creat (familie de exemplu). Clic apoi pe add a contact și începeți să adăugați contactele ce vor face parte din acest grup.

Când ați terminat de adăugat,-ul apăsați pe butonul de save și salvați toate modificările. Reveniți în ecranul principal (apăsați tasta Windows) și apoi clic din nou pe People. Țineți apăsați pe numele grupului și apoi pin to start.

În acest moment aveți un tile ce face agregarea informațiilor despre contactele voastre din grup direct pe ecranul principal. Puteți observa rapid ce se întâmplă acolo și puteți interacționa (SMS; EMAIL) cu tot grupul.

Poate vă folosește!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Pentru partea de SMS şi E-mail, va trebui să se specifice manual adresa de E-mail preferată şi numărul de telefon preferat, în cazul în care un contact are specificate mai multe detalii.
    Pentru SMS, ştiu că dacă un contact are mai multe nr. de tel., nu este adăugat niciun număr.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep