HomeFeaturedFocusLansarea lui Windows 8 va aduce update-uri masive în aplicațiile standard

Lansarea lui Windows 8 va aduce update-uri masive în aplicațiile standard

image

Nu numai Windows Phone 8 nu și-a dezvăluit încă toate secretele pentru public și menține suspansul până în 29 octombrie când va fi lansarea oficială. Și Windows 8 mai are câțiva ași în mânecă și odată cu lansarea din 25 octombrie (pentru care s-au trimis deja invitațiile oficiale) vor apărea update-uri importante. Pe blog-ul Windows 8 a apărut un articol în care se discută detaliat despre schimbările ce vor veni. De exemplu aplicația de email vine cu suport IMAP și un mod mai simplu de a vedea conversațiile.

SkyDrive o să permită căutarea, redenumirea fișierelor. Photos va avea posibilitatea de rotire și tăiere, slideshow din locații din rețea. Maps prinde birds eye view și integrarea cu soluții de tip Travel.

Video primește posibilitatea de redare a subtitrărilor iar Music va avea un SmartDJ cum e pe Windows Phone.

Steven Sinosfky spune:

”Suntem foarte mulțumiți de apropierea momentului în care Windows 8 și Windows RT vor fi disponibile publicului. Cu mii de aplicații noi în Store vor fi multe opțiuni de a alege din munca zecilor de mii de dezvoltatori. Încă din August Microsoft a făcut schimbpri majore în vederea îmbunătățirii aplicațiilor ce vin în Windows 8 și vom trimite aceste update-uri înainte de lansarea oficială”.

Mai sunt și alte surprize pe care vă las să le descoperiți singuri. În mod cert va fi interesant să vedem cât de mult vor schimba ele modul în care privim și folosim Windows 8 – ăia din noi care avem deja Windows 8 instalat pe mașini în producție.

via building Windows 8

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep