HomeFeaturedFocusUpdate-ul de Split Screen ajunge pe Galaxy Note 2

Update-ul de Split Screen ajunge pe Galaxy Note 2

image

Aud că Galaxy Note 2 s-a lansat și la noi dar deocamdată e de negăsit, în caz că cineva era interesat să îl achiziționeze. Lansările astea pe hârtie văd că ajung să câștige tot mai mult teren prin România. Prin urmare ceea ce voi spune e doar la nivel teoretic pentru România.

Via androidcentral aflăm că a apărut un update de Galaxy Note 2 care, printre altele, aduce și suportul pentru o funcție interesantă, care face ca Androidul să apară mai atrăgător pentru un power user: split screen. Prin intermediul acestei funcții Samsung duce mai departe inovația din Android adusă cu Galaxy S III – și anume posibilitatea de suprapunere pe ecran a unul layer secundar – prin faptul că pe Galaxy Note II se poate împărți în două ecranul și jumătățile să fie folosite de două aplicații diferite. Ceva similar cu ce avem acum în Windows 7 și se numește snap to edge.

Minunea se regăsește în update-ul XXALIJ1 și dacă aveți cumva șansa să vă pice în mână un Galaxy Note 2 cu acest firmware merită să testați.

Dacă funcționează așa cum trebuie, split screen e un mare pas înainte și un argument bun să vă orientați către Galaxy Note 2.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep