HomeFeaturedFocusNu vă îmbulziți la Surface, oricum nu sunt destule și se poate...

Nu vă îmbulziți la Surface, oricum nu sunt destule și se poate să vi se refuze comanda

image

Dacă zvonurile sunt adevărate și Microsoft a început să întârzie tot mai mult livrările de Surface, sau mai rău, să anuleze comenzi atunci are o mare problemă: pierde bani. Și nu că ei ar dispărea din cont, ci din contră, ei ar fi putut să intre.

Scriam la un moment dat că analiștii au anunțat faptul că Microsoft a comandat între 3 și 5 milioane de tablete Surface pentru a face față primului val de vânzări. Bag de seamă că nici eu nu au crezut suficient de mult în succesului noului produs dacă nu au comandat mai multe și lasă consumatorii să aștepte 3 săptămâni sau chiar mai mult până să își primească produsele.

Citeam pe microsoft-news un articol interesant în care se ridică problema anulării comenzilor de Surface din Europa. Mai multe persoane comentează pe marginea faptului că au dat comenzi de Surface, chiar din prima zi, și nici până acum nu și-au primit produsul și nici măcar un mesaj în care să li se spună ce se întâmplă.

Într-un fel mi se pare normal: Microsoft a mai fost în poziția de a lansa un produs hardware pentru care nu a avut suficient stoc atunci când a lansat Xbox. Nu era pregătită și nu are infrastructura necesară să lucreze cu așa ceva.

Chiar dacă e de înțeles nu cred că e și de acceptat. Dacă aș fi dat comanda și ea ar fi fost refuzată sau anulată, a doua oară nu aș mai fi cumpărat respectivul produs.

Ăsta sunt eu. Nu știu cum sunt alții …

I ordered mine on 10/18 and it was cancelled by Microsoft on 10/27:

The following item(s) have been cancelled from your order:

Product SKU: Z2S-00002

Product Name: Surface HD Digital AV Adapter Qty Ordered: 1 Reason for cancellation: Other

Product SKU: 9HR-00026

Product Name: Surface with Windows RT

Qty Ordered: 1

Reason for cancellation: Other

Cum ați proceda voi?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep