HomeFeaturedFocusSurface RT cu Touch Cover și Lumia 920 plus 100 GB pe...

Surface RT cu Touch Cover și Lumia 920 plus 100 GB pe SkyDrive pentru participanții la BUILD

image

Așa cum și-a obișnuit participanții la conferințele din seria PDC și mai nou BUILD, dedicate dezvoltatorilor, Microsoft oferă celor ce au plătit un bilet la conferința BUILD 2012 câte o tabletă Surface RT cu Touch Cover, 100 GB de stocare pe SkyDrive și Nokia cumpletează oferta cu cu un Nokia Lumia 920. Anul trecut, participanții plătitori la BUILD 2011 au primit câte o tabletă Samsung X700.

Era de așteptat ca acest lucru să se întâmple: Microsoft nu putea rata momentul de a-și apropia dezvoltatorii ce au decis că merită să meargă la Redmond și să se informeze despre Windows 8, Windows RT și Windows Phone 8 alături de celelalte produse Microsoft lansate în acest an sau care vor veni.

Participanții plătitori au scos din buzunar între 1595 USD și 2095 USD plus biletele de avion, asta ca să nu credeți că produsele sunt primite chiar pe gratis. În multe cazuri, biletele sunt plătite de companie pe post de bonus sau fonduri de training Smile.

E un motiv suficient de puternic să faceți tot posibilul să ajungeți la un astfel de eveniment. Vă spun sigur că nu veți regreta nici măcar un bănuț din cei investiți. Primiți în schimb hardware de acest gen, intrați în contact cu cele mai noi tehnologii, cunoașteți oameni interesanți și sigur aveți parte de o săptămână interesantă.

Apropo, pe site-ul channel9 vedeți în direct transmisiuni de la BUILD 2012.

Acum chiar îmi pare rău că nu am ajuns și la BUILD 2012. Ar fi fost un frumos parcurs, pentru că din 2003 până în 2011 am ratat un singur PDC Smile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep