HomeFeaturedFocusRecomandare: e-rovinieta

Recomandare: e-rovinieta

e-rovinieta_7e-rovinieta_2

Am început să găsesc în Windows Phone Marketplace aplicații utile și pentru România. Una dintre ele este www.E-Rovinieta.ro a cărui scop este să ajute utilizatorul să poată plăti de pe mobil rovinieta electronică.

este singura aplicatie de mobil prin care va puteti achita tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania (rovinieta electronica). Toti posesorii de autovehicule din Romania sunt obligati prin lege sa achite tariful de utilizare, in situatia in care utilizeaza drumurile nationale din afara oraselor. Este important sa cunoastem valoarea acesteia, catre cine se adreseaza, in baza carui temei legal si mai ales de unde o putem procura! Aplicatia este proprietatea UNTRR – Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania – o organizatie profesionala si patronala neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice. UNTRR promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrand de la infiintare pana in present peste 13.000 de membri – operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane. UNTRR este partener CNADNR pentru comercializare roviniete.

E necesar să se creeze măcar un profil pentru care să fie stocate datele de identificare ale celui ce dorește să achiziționeze o rovinietă. După introducerea acestor date se selectează tipul de autoturism și durata pentru care se cumpără rovinieta.

e-rovinieta_1e-rovinieta_3

Aplicația e-rovinieta poate fi descărcată din Windows Phone Marketplace.e-rovinieta_4e-rovinieta_5

Aștept să văd o implementare prin care se va putea plăti cu cardul de credit sau prin SMS, că eu nu am reușit.

e-rovinieta_6e-rovinieta_8

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

  1. Sper sa se inmulteasca aplicatiile din .ro de pe Windows Market.

    Windows Phone 7 si mai nou sper si 8-ul sunt foarte placute la utilizare din punctul meu de vedere si combinate si cu excelentele hardware de la Nokia fac un produs bun.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep