HomeFeaturedFocusUrmăriţi live keynote-ul BUILD 2012

Urmăriţi live keynote-ul BUILD 2012

După lansările din ultimele zile Microsoft începe să discute şi despre impactul şi schimbările aduse de noile sisteme de operare pentru dezvoltatori. Evenimentul anual BUILD, transformarea a ceea ce a fost ani de zile Professional Developers Conference (PDC), începe astăzi în campusul Microsoft din Redmond. Keynote-ul primei zile va fi transmis live şi dacă vă interesează îl puteţi vedea aici, începând cu ora 9 PMT (adică ora 18:00 a României).

Mai multe materiale video despre BUILD se găsesc şi pe Channel 9.

Îmi permit să vă reamintesc faptul că BUILD este evenimentul Microsoft dedicat dezvoltatorilor de aplicaţii pe platforma Windows şi cele 2000 de bilete s-au epuizat în mai puţin de o oră de la punerea în vânzare. BUILD 2012 e un element de referinţă, aşa cum este GOOGLE I/O pentru Android şi WWDC pentru Apple, aici fiind prezentate noutăţile semnificative legate de platforma Microsoft.

Anul trecut am relatat în direct de la BUILD 2011 pentru CHIP despre eveniment şi am adus primele informaţii asociate Windows 8. O să fac şi anul acesta câte un rezumat zilnic cu lucrurile interesante/lansate de către Microsoft.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep