HomeMobileiOSVision Object oferă suportul pentru recunoașterea scrisului din Galaxy Note și pe...

Vision Object oferă suportul pentru recunoașterea scrisului din Galaxy Note și pe iPad

image

Compania Vision Object, producătoarea soluției de recunoaștere a scrisului implementată de Samsung în Galaxy Note are acum tehnologia MyScript disponibilă și pe iOS și Windows. De curând au anunțat că au ajuns la un acord de lungă durată cu Samsung și că viitoarele produse vor beneficia în continuare de integrarea modulelor de recunoaștere a scrisului.

MyScript Notes Mobile 1.1 este soluția similară lansată pentru iPad și oferă utilizatorilor iOS o modalitate simplă de introducere a textului scris de mână în format digital. Folosind serviciile din background, MyScript Notes mobile transformă cuvintele scrise de mână în text activ, ce la nevoie poate fi folosit ca drept set de caractere pentru o căutare pe net sau Wikipedia. Alternativ, o definiție a cuvântului va fi afișată dacă se alege folosirea dicționarului online.

Notele deja transferate în format digital pot fi consultate atunci când se dorește regăsirea unei anumite informații. Notițele scrise de mână pot să fie indexate și folosite la fel de ușor ca cele text, în format digital.

IMG_0253IMG_0254IMG_0256IMG_0260

MyScript Notes Mobile poate fi descărcat de aici. Pentru 8 USD primiți pe iPad (iOS) o funcționalitate similară cu cea de pe Galaxy Note!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep