HomeFeaturedFocusA ieșit Outlook de Android cu o interfață ternă

A ieșit Outlook de Android cu o interfață ternă

78

Microsoft dă drumul la mai multe aplicații dedicate serviciilor sale pe platformele mobile concurente. Azi a făcut update la Skype pe iOS și a lansat Outlook pe Android. În primul caz a adus niște modificări minore unei aplicații scrise dinainte de a ajunge în curtea sa. În cel de-al doilea, inițiativa e puțin ciudată: interfața și experiența de utilizare lasă foarte mult de dorit pe Android.

Atunci care e scopul? Outlook.com a ajuns la 25 de milioane de utilizatori și încearcă să mai atragă câțiva prin orice mijloace. Nimic rău în asta.

Aruncați totuși o privire asupra interfeței grafice a Outlook.com pentru Android:

65

Destul de departe de o experiență care să aducă cu cea de pe site-ul Outlook.com. De parcă cei ce au programat nici măcar nu au știut cum arată serviicul pentru care fac interfața grafică. Faceți și voi comparația:

image

Ce aduce interesant este sincronizarea push și a calendarului plus contactele de pe Android cu server-ul Outlook.com.

4312

Din icon-ul din meniul Android mă așteptam să văd în aplicație ceva similar cu tile-urile de pe Windows Phone. Departe să se întâmple asta.

Ori cineva la Microsoft nu și-a făcut tema și a lăsat să fie lansată o aplicație doar ca să bifeze ceva în planul de realizări, ori Microsoft a făcut intenționat mișcarea în ideea că nu vrea să aducă pe Android/iOS o experiență de utilizare completă a serviciilor sale. Sau poate că s-a terminat imaginația celor din echipa Outlook.

Oricum ar fi, așa de ușor cum am instalat aplicația am și dat-o jos. Nici măcar notă proastă nu m-am chinuit să îi dau, că nu merită.

Outlook.com pentru Android se găsește în Google Play Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. Ca sa nu mai spun ca nu are interfata pentru tablete. Cei de la Outlook.com nu sunt la fel de constiinciosi precum cei de la Skype. Aplicatia Skype pentru Android chiar arata ca se poate face ceva decent si pe Android. Chiar daca te cheama Microsoft after all. Doar sa vrei sa faci.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep