HomeFeaturedFocusVivoTAB RT de la Asus vine în oferta Vodafone

VivoTAB RT de la Asus vine în oferta Vodafone

TF600T_20

Alături de încă două produse pe platforma Windows 8, adică X55A și VivoBook S400 Vodafone aduce și Asus VivoTAB RT pentru abonații săi. Începând de la 579 EUR cu abonament Internet Nelimitat Profesional pe doi ani (19 EUR lunar) poatel fi luată tableta Asus cu Windows RT, în momentul de față una din alegerile bune pentru cei ce vor tablete cu Windows 8. Vorbim de varianta cu 32 GB. Pentru comparație, prețul modelului cu 64 GB, fără modul 3G, e undeva la 2900 de lei (aprox 644 EUR) pe piață. Pentru puțin mai mult decât diferența de aproape 200 EUR (varianta cu 32 GB e mai ieftină) obțineți și un abonament de date pe doi.

Despre VivoTab RT (TF600) am scris deja aici. E un produs foarte interesant și dacă nu e la îndemână Surface RT, VivoTab e clar o alegere potrivită în cazul în care vreți să treceți pe varianta de tabletă a lui Windows 8.

Celelalte două aparate din ofertă – adică Asus X55A și VivoBook S400 au prețuri de la 249 EUR respectiv 559 EUR pentru același abonament de internet pe 2 ani.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep