HomeFeaturedFocusConvorbiri nelimitate Skype, gratuite pentru o lună

Convorbiri nelimitate Skype, gratuite pentru o lună

image

Microsoft vine cu o propunere trăznet: o lună de apeluri gratuite în lume prin Skype pentru utilizatorii mai vechi de 29 de zile ai serviciului. O fi vreun mod de a-și premia fanii?

Sau e pur și simplu o modalitate de a încerca să refacă imaginea puțin avariată în urma bug-ului de securitate cu resetarea parolei?

Nu îmi dau seama și poate că nici nu contează. Ceea ce contează este că dacă aveți deja un cont Skype de mai mult de 29 de zile puteți să cereți o lună de convorbiri gratuite în lume via Skype.

image

Ceva similar a făcut Microsoft când a dat 25 GB gratuiți pentru stocare pe SkyDrive doar utilizatorilor activi de Live ID.

Partea faină este că merge și din România și se poate suna în:

Argentina, Australia, Austria, Belgium, Chile, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Japan, South Korea, Luxembourg, Malaysia, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia (Moscow and St. Petersburg only), Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, United Kingdom and Venezuela.

E și o mică șmecherie: aveți acces la luna de convorbiri gratuite doar dacă vă înregistrați în 15 noiembrie 2012 și … sunteți de acord să asociați contului Skype cardul de credit valid.

Cu alte cuvinte, vi se oferă o mostră din ce ați putea avea dacă veți plăti lunar 14 USD. Sună tentant numai că ar fi bine să știți că dupa cele 30 de zile de folosire, oferta dispare și veți începe să plătiți.

Fiți așadar atenți și în termen de 27 de zile anulați subscripția. Sunt totuși 27 de zile în care puteți beneficia de convorbiri nelimitate gratuite în limita bunului simț. E undeva o steluță care menționează asta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep