HomeVodafone dă Galaxy SIII-uri pentru plățile făcute cu Visa

Vodafone dă Galaxy SIII-uri pentru plățile făcute cu Visa

image

Poate vă interesează: cine plătește online cu un card Visa produse/servicii Vodafone are șansa să fie câștigătorul unui smartphone Samsung Galaxy SIII pe săptămână până la sfârșitul lunii decembrie 2012. Sau la final, să ia un automobil Honda Civic 5D.

E o inițiativă interesantă prin care se dorește atragerea clienților către folosirea serviciilor de plată online cu carduri Visa. E o motivație suficientă ca să îi determine pe nehotărâți?

Poate că da.

Sincer, eu nu văd de ce ar trebui să mai stai la coadă la ghișeu ca să îți plătești factura atunci când ai deja un card și un serviciu de electronic banking.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie doar sa efectueze o plata online, cu un card VISA. Acestia pot opta fie pentru plata facturii, din contul MyVodafone, fie pentru reincarcarea Cartelei Vodafone si a Cartelei Internet Vodafone, fie pentru o achizitie din magazinul online Vodafone.

Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro/visa.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Zsolt: cred ca asta cu “sa bem pe pielea ursului” e ceva proverb unguresc :p Nu de alta, da asa cum ai spus-o tu, suna usor pervers 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep