HomeÎn final, avem detalii (neoficiale) despre Windows Phone 7.8

În final, avem detalii (neoficiale) despre Windows Phone 7.8

image

Luni seara Microsoft a lansat Windows Phone 8, noul său sistem de operare pentru zona de smartphone-uri și nu a scos nici măcar un cuvințel despre ce vor ”păți” actualele aparate ce au Windows Phone 7.5. O liniște totală, puțin cam nefirească.

Microsoft Italia a scăpat involuntar pe Facebook câteva detalii despre Windows Phone 7.8, răspunzând la una din multele întrebări primite pe această temă. Printre noutăți cea mai notabilă fiind legat de faptul că noul home screen, cu tile-uri de trei dimensiuni va ajunge și pe modelele mai vechi de Windows Phone. Și opțiunile mai largi de alegere a culorilor de fundal pentru home screen.

Ce s-a publicat pe contul de Facebook al Microsoft Italia este:

”Upgrade-ul 7.8 va fi disponibil pentru versiunile 7.0 și 7.5 imediat după lansarea aparatelor Windows Phone 8. Printre elementele care vor veni este și noul start screen, opțiunea de partajarea a calendarului prin Rooms și accesul la serviciile noi oferit e de Microsoft, incluzând Xbox Music Store”

În afară de aceste detalii sumare și neoficiale nu știm mai nimic despre Windows Phone 7.8. Când va veni? Ce aparate vor primi update-ul? Va fi dat de operatori? Ce elemente din Windows Phone 8 lipsesc?

via wpcentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

9 COMENTARII

  1. Ce as vrea sa faca Nokia Romania? Simplu: sa aduca telefoanele in magazine. Stiu ca nu decizia lor, dar m-am saturat de asta.
    Uite, pana si Apple isi aduc aifonurile la cateva zile dupa lansare. Si vand. Samsung la fel.
    Nokia o fi cu 3 perechi? Cand esti in buda si ai o problema fix pe aceasta piata, ar fi cazul sa te agiti mai mult si sa umpli piata cu produse. La cateva zile dupa lansare. Nu la juma’ de an dupa.
    Iar daca nu poti mai bine taci din gura si nu mai promova produsele pe care oricum nu le vinzi.

  2. @Zsolt
    Nu cred ca sare lumea pe 800 si 900 – preturile nu sunt chiar atat de atractive.

    Ce ai vrea sa faca Nokia Romania? Nu spun nimic pentru ca nu au ce sa spuna inca. Iti e clar ca daca veneau aparatele noi deja se facea tam, tam: o sa avem, o sa facem etc. Si ei sunt intr-o situatie putin ingrata: au produse interesante,pe care nu le pot aduce. Inca.

  3. LOL, pai daca fac asta sa vezi cati se vor arunca sa cumpere 800 si 900. Eu unul clar as lua in considerare. Mai ales, ca cei de la Nokia Romania tac malc atunci cand le bati obrazul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep