HomeFeaturedFocusOferim 5 invitații la a șasea ediție NetCamp, 22 noiembrie

Oferim 5 invitații la a șasea ediție NetCamp, 22 noiembrie

image

Mai sunt două săptămâni până va avea loc a șasea ediție a celui vechi eveniment despre internet din România – NetCamp. Pe 22 noiembrie, la JW Marriott în București se desfășoară a șasea ediție a NetCamp, eveniment dedicat dedicat antreprenoriatului online și dezvoltării proiectelor mobile. Ar trebui să fie de maxim interes pentru cei ce au deja un proiect web ori pe zona mobile, fie că este în stadiul de idee, fie doar tatonează teritoriul start-up-urilor tech.

De ce? Pentru că vor avea ocazia să participe la sesiuni dedicate, construite pentru a reuni oameni interesați de antreprenoriat, web, mobile și pot discuta direct cu persoane din România care au reușit deja în domeniul acesta. Ideile bune vin din discuții cu oameni care sunt interesați de același subiect, țineți minte asta! La NetCamp puteți să aflați de la sursă ce trebuie să faceți ca să transformați pasiunea într-un proiect de succes – vă pot da un singur exemplu, Mihai Sfrijan, de la King.com a reușit să ducă la capăt un joc numit Bubble Witch Saga, produs ce a adus până acum peste 1 milion USD profit! Și va fi în zonă să vă răspundă la întrebări.

Evenimentul e împărțit în două: dimineață și după amiază. De asta și invitațiile vor fi pentru o zi întreagă sau pentru jumătate de zi. Sesiunile anunțate deja sunt:

Start Up Now! – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MobileDev – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.
Mobile Demo Zone – zona speciala de expozitie pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, care vor avea oportunitatea sa-si prezinte aplicatiile si sa interactioneze cu alti antreprenori si specialisti in domeniu.

Am înțeles că există și un show case în care participanții au ocazia să își facă cunoscute aplicațiile/ideile celor ce vor fi acolo. Vodafone e unul dintre sponsori și cred că are ceva bani de investit în zona asta – deja a dat premii de peste 10000 EUR pentru aplicații mobile.

Ediția 2012 a NetCamp mai marchează o premieră: accesul se face gratuit, pe bază de invitații. Vă puteți înscrie deja pe netcamp.ro. Cu o mică obiecție: locurile sunt limitate așa că ar trebui să vă grăbiți.

Eu voi fi unul dintre speakeri și încă nu m-am decis despre ce să vorbesc. Poate mă ajutați voi.

Am epuizat deja subiecte gen Monetizarea aplicațiilor pe platforma Android, Tendințe în dezvoltarea aplicațiilor mobile.

De asta vreau să vă întreb dacă aveți vreun subiect despre care ați vrea să fac o expunere mai amplă? Ce ați dori să aflați de la NetCamp?

Vă motivez (cumpăr? Smile) răspunsul cu cinci invitații la NetCamp 2012, care vă garantează intrarea. Hai să vedem. Nu vă sfiiți – le voi oferi celor ce dau cele mai interesante răspunsuri.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep