HomeFeaturedFocusPremieră: primul contact cu Asus PadFone 2 în România

Premieră: primul contact cu Asus PadFone 2 în România

Asus PadFone 2 1

Marcăm încă o premieră în România: începem testarea amănunțită pentru Asus PadFone 2, a doua versiune a hibridului smartphone/tabletă/netbook ce va ajunge în curând și în magazinele de la noi.

PadFone 2 urmează primului PadFone (al cărui review amănunțit se poate citi pe mobzine.ro) având multe finisări, după cum spun cei de la Asus: de la dimensiuni, la greutate și performanță.

Am fotografiat detaliile deosebite ale finisărilor telefonului pentru ca voi să le puteți admira în voie:

Asus PadFone 2 3Asus PadFone 2 12

[nggallery id=13]

Telefonul are o carcasă de 137.9 x 68.9 x 9 mm și o greutate de 135 g, cu tot cu bateria de 2140 mAh. PadFone 2 e unibody, spre deosebire de primul PadFone.

PadFone 2 funcționează cu un procesor Quad-core 1.5 GHz Krait pe o platformă Qualcomm MDM215m/APQ8064 și un GPU Adreno 320. 2 GB RAM și 32 GB pentru stocare reprezintă memoria pe care o avem la dispoziție în telefon. Și e cam singura opțiune posibilă pentru că nu există slot microSD.

Asus PadFone 2 8

Display-ul este de 4,7 inci, Super IPS+ LCD cu Corning Fit și o rezoluție de 720 x 1280 pixeli – obervați în poze cum se vede display-ul smartphone-ului în comparație cu cel al tabletei.

Dacă tot am adus în discuție tableta – PadFone 2 se individualizează prin faptul că smartphone-ul poate fi introdus în Padfone Station (un display de tip tabletă cu baterie suplimentară). Optional Padfone Station oferă un display de 10.1 inci IPS, a cărui rezoluție este de 1280 x 800 pixeli. Cântărește 514 g, ceea ce face ca tableta creată prin inclduerea smartphone-ului PadFone 2 în station să ajungă la 649g (514 g are doar Station-ul). Partea bună este că devine disponibilă și o baterie suplimentară de 5000 mAh ce poate fi folosită la încărcarea smartphone-ului.

Asus PadFone 2 23

Prinderea telefonului în PadFone Station are un sistem modificat de la primul Asus PadFone, mai ușor de folosit și cred că și mai durabil. Modul de culisare în carcasă necesitând o forță mică de apăsare

Asus PadFone 2 33

Detaliile tabletei Asus PadFone 2:

Asus PadFone 2 25Asus PadFone 2 26Asus PadFone 2 27Asus PadFone 2 28

O vedere din spate în care puteți vedea cum arată smartphone-ul, tableta și locul în care se inserează smartphone-ul în PadFone Station.

Asus PadFone 2 29

Asus PadFone 2 36

Am pornit testarea și pentru PadFone 2. Stați pe aproape că o să urmeze un review amănuțit.

Până atunci, vă invit să parcurgeți galeria de poze.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

14 COMENTARII

  1. @Sunny2012
    Am vazut S3, am vazut padfone 2. Nu am vazut inca Nexus 4. Intre Padfone 2 si S3 as merge pe Padfone in ideea ce a un smartphone mai elegant, un super display, mai puternic si ai si optiunea de tableta.

    Padfone 2 e facut dintr-o combinatie de metal si plastic, mult peste ce are acum S3.

  2. salut. ce ai alege intre calaxy s3, nexus 4 si asus padfone 2.
    ma tot uit pe net si citesc iar parerile nu sunt chiar atat de bune in ceea ce priveste asus (baterie). la nexus la fel cica e dezastru bateria. in schimb bateria la S3 este foarte laudata ca si telefonul de altfel. insa cand pun mana pe plasticul ala de s 3,asta e singurul lucru care nu ma atrage.
    am iphone din 2008, nu sunt fan ios insa calitatea materialelor este de cea mai buna calitate. ma intereseaza asus si de aceea ma tot informez, costa si o gramada de bani. te astept cu review-ul complet la asus.
    merci.

  3. Cand faceti un review complet. Sau nu il mai aveti. Este adevarat ca se incalzeste peste masura si ca bateria nu tine prea mult? Ma intereseaza deoarece ma gandesc serios sa il cumpar. Merci.

  4. Cat costa? Ii foarte interesanta gaselnita. Dar era si mai intersanta daca se putea pune si un monitor normal. Un soi de dokingstation ca pentru laptopuri.

    P.s. Merge windows phone 8 pe el? Ca daca nu….eu nu-i vad rostul 😛

  5. Felicitari pt articol. Sunt destul de rare cele legate de asus padfone 2 pe internet. E o premiera la voi. Sincer nu stiam de site insa acum ma declar un fan. Folosesc iphone din 2007 (2G), acum am iphone 4 insa sigur voi trece la Android, Lg Nexus sau Asus Padfone 2. Grea decizia. Insa inclin spre Asus iar articolele cu si despre sunt binevenite. Va rog sa faceti un review complet al bateriei, este un lucru care intereseaza pe multi cred. Am inteles ca cei 2100mA la noul Nexus lasa de dorit iar asus are 2140, deci tot pe acolo. Si inca ceva….cat dureaza glisarea in PadStation (3000, 3 pe zi)??? Parca asa recomanda Asus la primul smarthphone. Merci si va astept cu review complet.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep