HomeFeaturedFocusroute66 Panoramic Car Kit: detalii constructive și o primă evaluare

route66 Panoramic Car Kit: detalii constructive și o primă evaluare

route66 Panoramic Car Kit 2

Vă anunțam în urmă cu câteva zile că route66 a lansat un sistem de prindere pe parbriz pentru smartphone-urile iPhone și Samsung Galaxy care se individualizează prin posibilitatea de folosire a camerei foto pe un unghi de 180 de grade, fără obstacole. Ideea din spatele route66 Panoramic Car Kit este strâns legată de produsul de navigare asistată de GPS route66 care include opțiuni de realitate augumentată – mai exact se pot folosi imaginile preluate de la camera foto pentru a fi aplicate peste ruta afișată de sistemul de navigație.

Între timp mi-a venit și kit-ul de testare și am apucat să îl deschid. E construit în întregime din plastic mat. Prinderea de parbriz este realizată printr-un sistem de strângere și nu prin clapetă așa cum poate sunteți obișnuiți.

route66 Panoramic Car Kit 9

Am cerut route66 Panoramic Car Kit pentru iPhone 4/4S. Suportul de telefon este dintr-o bucată de plastic destul de subțire în care telefonul se prinde foarte ușor. Stă stabil însă îmi este teamă că la folosiri repetate s-ar putea uza/rupe materialul capacului de prindere.

route66 Panoramic Car Kit 15

Suportul de parbriz are două brațe, ambele fiind rigide. Îmbinarea celor două nu este fixă și cine dorește poate să schimbe unghiurile de conectare.

route66 Panoramic Car Kit 12

Alimentatorul este micuț dar are avantajul că oferă două mufe USB – asta în ideea că pe lângă smartphone mai doriți să alimentați și alt dispozitiv. Zilele acestea o să îl folosesc mai mult să văd dacă nu cumva se încinge.

route66 Panoramic Car Kit 7

Cablul USB e suficient de lung pentru folosirea într-un autoturism normal.

route66 Panoramic Car Kit 1route66 Panoramic Car Kit 5

Așa arată cutia originală:

IMAG0002

Din ce am văzut până acum cei 20 EUR sunt justificați. Îmi voi face timp să testez și cum se comportă încărcătorul la folosire prelungită.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. De admirat ca oamenii de la route 66, desi nu au avut pana acum treaba cu hardware-ul, vin cu un produs care sa asigure buna functionare a solutiei lor, scutind utilizatorul final de batai de cap

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep