HomeFeaturedFocusSkype e noul Live Messenger!

Skype e noul Live Messenger!

image

Achiziția Skype făcută de Microsoft anul trecut începe să își arate scopul: astăzi Skype este noua soluție de mesagerie integrată oferită de Microsoft și ve înlocui WLM în prima parte din 2013. Vechiul Windows Live Messenger este gate să iasă din peisaj, în locul său a intrat Skype.

Vă spuneam că odată cu lansarea Skype METRO a venit și posibilitatea de interconectare a conturilor Skype cu cele Live ID, folosite pentru Windows Live Messenger. Și prin asta să se poată porni conversații între cele două platforme.

Însă, în momentul de față pe Windows Phone 8 nu există un client Skype funcțional, cel de pe Windows Phone 7.5 nu are capabilități complete de integrare cu sistemul de operare. Cele de pe iOS și Android nu au posibilitatea de interconectare decât dacă în prealabil ne legăm pe Skype de pe desktop.

Voi vedeți vreun beneficiu imediat ca urmare a unificării celor două servicii: oamenii cu care eu discut pe Skype nu au conturi Live ID și nici nu cred că își vor face în curând?

Informația este oficială pe blog-ul Skype.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @Cosmin Tataru
    Nu cred ca oamenii vor migra de la contul de Skype la cel de MS – gandeste-te la baza mare de utilizatori de Skype de pe platforme non-microsoft (Mac OS, iOS, Android si chiar Linux).

  2. Singurul avantaj va fi de partea Microsoft pentru ca probabil in timp si conturile Skype vor fi retrase in favoarea conturilor Microsoft. Eu ma bucur, pentru ca nu mi-a placut deloc Messenger, mai ales ultima versiune.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep