HomeFeaturedFocusConcurs: MasterCard premiază aplicații mobile

Concurs: MasterCard premiază aplicații mobile

pressphoto4

Până pe 10 ianuarie 2013 programatorii care au aplicații mobile prezente în App Store, Play Store sau Windows Phone Marketplace pot să se înregistreze în concursul MasterCard pentru Aplicaţii Mobile de Shopping. Singurele două condiții sunt ca aplicația să aibă în ea opțiuni inovatoare pentru cumpărături online de pe mobil.

Cele nouă ţări care vor participa la competiţie în 2013 sunt: Cehia, Croaţia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Slovenia, România, Rusia şi Turcia.

Premiile MasterCard pentru Aplicaţii mobile de Shopping vor desemna cele mai bune aplicaţii, care permit utilizatorilor să vizualizeze şi, opţional, să achiziţioneze produse sau servicii. Aplicaţiile mobile deja disponibile în limbile oficiale ale celor 9 ţări unde se desfăşoară concursul pot fi înscrise în competiţie, dacă există măcar pe una dintre aceste platforme: iOs, Android, Windows Phone.

Detalii despre concurs, jurizare și permiere se regăsesc aici: http://mmsaa.mastercard.com.

Primele trei aplicaţii din toate cele 9 ţări participante, ca şi primele trei aplicaţii din fiecare piaţă vor primi un trofeu, un certificat, precum şi dreptul de a folosi titulatura şi logo-ul „Câştigător al Premiilor MasterCard pentru Aplicaţii Mobile de Shopping, 2013” în comunicarea lor, pe parcursul întregului an. Câştigătorii vor fi anunţaţi în primul trimestru din 2013.

Proprietarii de aplicaţii pot intra în competiţie completând un formular de înregistrare şi trimiţându-l organizatorilor pe email, la adresa mmsaa@localtime.hu, începând cu data de 5 decembrie, până pe 10 ianuarie 2013.

Încrieți-vă aplicațiile sau prietenii în concurs. Nu aveți ce pierde. În cel mai rău caz … câștigați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep