HomeFeaturedFocusGoogle coboara prețul la Nexus 7. 99 USD?

Google coboara prețul la Nexus 7. 99 USD?

Google-Nexus-7-Front-View

Din păcate, cel puțin deocamdată, vorbim despre prețurile din Statele Unite. Și deși ordinea firească a lucrurilor ar presupune ca această evoluție a prețurilor să se regăsească într-un fel sau altul și pe meleagurile noastre, cred că mai avem de așteptat.

Dar să revenim la discuția noastră inițială. Se pare că cei de la Google împreună cu cei de la Asus, care oricum au creeat o senzație plăcută prin portofelele clienților când au venit cu un preț de 199 USD pentru Nexus 7, au prins gustul acestui stil de a-și plasa produsul pe piață, și intenționează să livreze un Nexus 7 cu un preț final de doar 99 USD. Chiar dacă acest lucru se va petrece cu un pas intermediar, care va fixa în primă fază prețul tabletei la 149 USD, faptul că se caută soluții în piața tabletelor pentru a veni cu prețuri din ce în ce mai competitive, este îmbucurător.

Informația nu este oficială ci a fost furnizată de către Digitimes din Taipei, care citează surse de la O-Film Tech, un producător de componente pentru display-ul tabletelor. Conform acestor surse, cererile din partea producătorilor Nexus vizează componente care să contribuie la un cost total de fabricație mult mai scăzut. În privința display-ului, se va recurge la tehnologia glass-glass film, care asigură costuri mult mai scăzute. Aceste comenzi au început deja să fie livrate, și cifra vehiculată pentru o primă tranșă se învârte în intervalul 500.000 – 600.000 bucăți. Având în vedere că Google și Asus livrează în jur de un milion de tablete Nexus 7 pe lună, este evident că deocamdată avem de-a face cu o serie de test.

ipad-mini-vs-nexus-7

Nu ne rămâne decât să sperăm că aceste surse citate de Digitimes sunt de încredere, că această comandă inițială va fi livrată și că într-adevăr finalitatea acestor eforturi constă în oferirea unui preț considerabil mai mic către clientul final. Lucru care ar avea o logică și ar oferi un argument solid pentru Nexus 7 în disputa cu iPad Mini. Mergând mai departe cu speranța, așteptăm reflectarea acestor eforturi și în prețurile cu care tableta va ajunge la utilizatorul final din România.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep