HomeFeaturedFocusStudioul THQ este de vânzare

Studioul THQ este de vânzare

thq

THQ cochetează cu insolvența, compania anunțând inițierea demersului pentru protecție împotriva falimentului, proces ce va fi urmat în câteva zile de dispariția sa de pe piața bursieră.

Nu este tocmai pe cât de rău sună, acțiunea fiind premergătoare propunerii de achiziție a companiei de către Clearlake Capital Group, o entintate financiară de investiții care se pregătește să achite 70 de milioane de dolari pentru THQ. Mai exact, 60 de milioane pentru companie și toate bunurile sale, inclusiv studiourile aflate în proprietatea THQ, precum Volition și Relic, iar 10 milioane sunt rezervate pentru creditorii companiei.

Clearlake nu este singurul cumpărător, în sensul că nu există nici o restricție asupra propunerilor din partea altor companii, în cazul în care sunt doritori care vor să pună mâna pe THQ și proprietățile sale.

thq2

Acordul cu Clearlake va permite studiourilor să continue lucrul, iar proiectele ce sunt acum în plan nu vor fi afectate. Până la anunțarea vreunei amânări, ne putem aștepta să vedem Company of Heroes 2, The Stick of Truth, Metro: Last Light și Homefront 2 conform programului.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep