HomeFeaturedFocusMini proiector pentru seria Galaxy: Samsung EAD-R10

Mini proiector pentru seria Galaxy: Samsung EAD-R10

Samsung continuă să exploreze ideea că utilizatorii de smartphone sunt interesați și de un proiector de buzunar. După lansarea modelului Galaxy Beam, vedem acum un accesoriu dedicat: Samsung EAD-R10. E un mini proiector, disponibil deocamdată în Corea și care se leagă de un smartphone Galaxy printr-un cablu MHL. Rezoluția pe care o poate afișa e de 640 x 360 pixeli. Mai are și un speaker, buton de focalizare și o baterie de 1650 mAh ce ar trebui să dea o autonomie de 2 ore de folosire permanentă.

Prețul aproximativ: 220 USD. În termeni de dimensiuni, e aproape la fel de mare ca un Galaxy S III – încape relativ ușor în buzunar.

Ați lua așa ceva? Eu tot stau sa mă gândesc dacă mi-ar folosi la ceva să dau 220 USD pe un proiector și nu prea îmi dă un rezultat pozitiv. Pe de altă parte, dacă aș fi un adolecent ce îmi petrec mult timp cu prietenii poate că m-ar tenta să am o opțiune de a mai înveseli atmosfera – proiecție de filme, poze. Prezentări? … Cred că e prea mult.

via slashgear

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Deci ideea din Beam mi se pare geniala. Dar de cumparat un produs separat, care nu e nici prea ieftin si trebuie carat, incarcat, etc. nu cred ca poate fi vorba.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep