HomeFeaturedFocusO nouă rundă în războiul Apple versus Samsung

O nouă rundă în războiul Apple versus Samsung

avss

Ceea ce se întâmplă între Apple şi Samsung pe motiv de încălcare a patentelor de fabricaţie este o bătălie care nu pare să aibă finalitate în viitorul apropiat. Şi asta în ciuda faptului că se fac mici paşi către normalitate, dar care par insignifianţi într-un cadru mai amplu.

Un exemplu s-a petrecut în această dimineaţă. Apple a renunţat în mod oficial într-un cadru juridic la acuzaţiile împotriva vânzării lui Samsung Galaxy SIII Mini pe teritoriul Statelor Unite pe motiv că ar încălca anumite patente deţinute de Apple. Motivarea acestei decizii este una hilară, şi anume că Samsung nu vinde în mod direct acest model de smartphone pe teritoriul Statelor Unite, ci prin intermediul celor de la Amazon.com. Un alt argument adus de Samsung în apărarea sa a fost faptul că acest model de telefon nici măcar nu a fost lansat oficial în Statele Unite.

În faţa acestor argumente „extrem de solide”, Apple a renunţat la a mai include si SIII Mini pe lunga lista a device-urilor competiţiei pe care are pretenţia să nu le vadă la vânzare pe piaţa americană. Nu înseamnă deloc că securea războiului a fost îngropată, deşi ar fi cel mai benefic lucru pentru utilizatorii finali, ci doar că această horă a patentelor cu mai mulţi dansatori, s-a mai învârtit puţin. Dansul continuă!

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep