HomeFeaturedFocusFallout Online se transformă în Project V13

Fallout Online se transformă în Project V13

Project_V13_screenshot1

MMO-ul Fallout Online, ce se afla în lucru la studioul Masthead este mort și îngropat, dar din rămășițele sale răsare Project V13. Numele de cod folosit anterior pentru proiect este acum atribuit unui nou joc ce se află în dezvoltare la Black Isle Studios, noua entitate necromatică înființată de Interplay/Titus cu scopul de a reveni la producția efectivă de jocuri.

Anunțul lui Project V13 vine sub forma unei strângeri de fonduri, prin propriile mijloace, dar nu cu scopul de a crea jocul, ci de a realiza un prototip. Nu este tocmai o idee nouă, Pathfinder Online făcând același lucru în vară, iar mai târziu lansând o nouă strângere de fonduri pentru jocul efectiv. Campania de finanțare pentru PV13 va dura o lună, fără să aibă vreun indicator despre suma necesară sau cât au strâns până acum. Prototipul, dacă este realizat, va fi apoi folosit pentru obținerea unui buget mai mare, cu scopul de a crea jocul final. De asemenea, cei care finanțează acest prototip nu prea vor primi cine știe ce recompense. Au acces la forum și cam atât, însă vor putea contribui cu idei la dezvoltarea sa.

Pe cât de suspectă ar părea propunerea, premiza lui Project V13 este una plăcută. Nu va fi un joc Fallout, dacă vă întrebați, din moment ce nu au voie să folosească nimic legat de Fallout. În schimb, va fi un joc post-apocaliptic la care vei crea un personaj, fie om, fie mutant, fie cyborg, ce va cutreiera pustietatea, acumulând experiență, armament, abilități diverse, și întâlnind diverse personaje, dar cu o diferență importantă față de celelalte RPG-uri post-apocaliptice. Se va putea construi și dezvolta o colonie, având pe alocuri elemente de city builder.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep