HomeFeaturedFocusVideo: BlackBerry 10 L-Series în acțiune

Video: BlackBerry 10 L-Series în acțiune

image

Via Tinhte.vn putem vedea un material video în care e prezentat detaliat modelul 10 L ce va fi lansat de BlackBerry în perioada următoare. Puteți vedea și o comparație cu un iPhone 5 și puțin despre sistemul de operare.

Cum vi se pare? E vreo șansă pentru RIM să reintre în cărți?

via engadget

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. @Ioane eu nu cred nimic…pana nu aflu mai multe despre el.
    Nu poti sa emiti o parere dupa un clip pe youtube de 5 min…prezentat intr-o limba necunoscuta…si cu extrem de putine detalii. Stim ca o sa fie cu touch screen. O sa aibe icoane ca si android/iPhone…are baterie cu sigla blackberry…si ii negru. Ce parere sa-mi formez de aici?
    Astept sa mai postezi detalii cand ai mai multe…ca sa imi pot forma o parere. Altfel putem spune doar ca am pareri preconcepute.

  2. @Ioane nu sunt multe specificatii…prin urmare…ii destul de greu de estimat.
    Cu atat mai mult cu cat nu o sa foloseasca Android…prin urmare…nu o sa prinda la marea masa (oferta de aplicatii ii mult mai scazuta…)
    RIM acum un bilet la loto. Daca castiga…castiga bine…daca nu, o sa piarda masiv. Iar predictibilitatea ii foarte mica. Sa nu uitam, nu are pe microsoft in spate care sa-si santajeze concurenta, nu are pe google care sa sustina OS-ul cu play store-ul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep