HomeFeaturedFocusApple pătrunde pe piețe noi

Apple pătrunde pe piețe noi

ipad_mini

Se pare că vizita CEO-ului de la Apple, Tim Cook, făcută în China cu câteva zile în urmă, începe deja să își arate roadele. Nu mai târziu de sfârșitul acestei luni, Apple va începe importul de iPad Mini și iPad în China, astfel că produsele vor pătrunde, de această dată oficial, pe o piață cu un potențial uriaș.

Cool sau ne-cool, Apple își vede de trabă și atacă această piață. Ambele categorii de produse vor fi prevăzute cu modul 3G pentru transfer de date astfel încât să corespundă cerințelor destul de exigente ale publicului, cerințe influențate și de multitudinea de modele autohtone. Vânzarea va debuta atât prin magazinele proprii, cât și online tot prin resurse proprii, dar și printr-un număr de parteneri selectați.

Este important de urmărit care va fi impactul acestui anunț asupra parcursului acțiunilor Apple, care nu a fost tocmai roz în ultima perioadă. Probabil că rapiditatea deciziei de a pătrunde în China și de a pune în aplicare această decizie, a fost dictată și din nevoie de a contracara această evoluție și a liniști puțin spiritele în rândul investitorilor.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep