HomeFeaturedFocusCES 2013 și aiurelile lui (partea a doua)

CES 2013 și aiurelile lui (partea a doua)

welcome-to-las-vegas

Uitându-mă peste produsele care au fost prezentate la ediția din acest an a CES, și pe care cei mai norocoși au șansa să le și țină în mână, dau invariabil și peste produse sau accesorii cel puțin ciudate, care în mod sigur nu au utilitatea ca primă caracteristică.

Dacă nu am reușit să vă conving cu primul articol în care vorbeam despre aiurelile prezentate la CES, revin în forță în încercarea de a vă aduce în atenție, pe scurt, două produse pe care vă las pe voi să decideți cât de utilie le gășiți, și mai ales dacă ați cheltui bani pe așa ceva. De această dată vorbim despre două produse dedicate exclusiv posesorilor de iPhone.

Primul, merge țintit către posesorii de iPhone care sunt fani BlackBerry. Sau către fanii BlackBerry, care vor să fie moderni și să aibă iPhone. Ori care dintre cele două variante alegeți, ea ne va conduce la Spike, o carcasă de iPhone care îi adaugă telefonului o tastarura QWERTY, și care este produsă de către cei de la SoloMatrix. Costă 49 USD și există modele compatibile atât cu iPhone 4 cât și cu iPhone 5.

Spike

Dar ce ne facem dacă suntem posesori de iPhone și ne dorim un aparat foto cu aspecte vintage? Nimic mai simplu! Schimbăm carcasa telefonului. Nu ne mulțumim cu Snappgrip, prezentat anterior, este prea banal. Soluția ne-o oferă cei de la Will.i.am și vine materializată sub forma prodului care poartă numele de foto.sosho V.4. Pe lângă denumirea pompoasă și aspectul de aparat de fotografiat retro, produsul oferă câteva caracteristici tehnice interesante: un blitz și trei lentile interschimbabile (standard, wide-angle și fish-eye). Chiar dacă este compatibilă doar cu modelele 4 și 4S de iPhone, prețul m-a lăsat cu gura căscată: binșor peste 300 USD.

sosho

Probabil că acest gen de produse se și vând, pentru că mă îndoiesc că sunt arătate publicului doar de dragul imaginii. Sunt curios însă cam până unde poate merge tendința asta, de a-ți transforma telefonul în diverse alte obiecte. Și mă cam cuprinde teama, pentru că sunt sigur că poate merge destul de departe.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep