HomeFeaturedFocusFord deschide programul Developer pentru Sync AppLink publicului

Ford deschide programul Developer pentru Sync AppLink publicului

image

Ford a decis că e momentul să deschidă programul Developer pentru platforma Sync AppLink și să ofere tuturor celor interesați posibilitatea de a scrie aplicații iOS și Android și a le lega de consola mașinilor Ford via Sync AppLink. Asta înseamnă că orice dezvoltator poate să se folosească de opțiunile de comenzi vocale din Ford Sync AppLink și să trimită informații unei aplicații mobile (iOS sau Android) prin intermediul consolei de navigație de pe toate modelele Ford viitoare.

Pentru validare și integrare în interfața consolei e totuși necesar ca dezvoltatorii să trimită mai întâi aplicațiile către Ford și compania să le aprobe – Ford va fi în postura de a aproba sau nu anumite aplicații. Adică va putea să creioneze ecosistemul de aplicații cu care șoferii vor putea interacționa în mașină.

Împreună cu deschiderea programului de dezvoltatori au mai fost anunțate și câteva aplicații noi ce sunt integrate deja: The Wall Street Journal, Amazon Cloud Player, Rhapsody.

Aș fi curios să văd aplicații românești de pe Android și iOS ce ajung pe Ford Sync AppLink. Ce ziceți, v-ar tenta sa scrieți unele?

via Ford Developer

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep