HomeFeaturedFocusSnappgrip, sau cum să faci poze cu smartphone-ul cu o singură mână

Snappgrip, sau cum să faci poze cu smartphone-ul cu o singură mână

snappgrip

Iată că pe lângă lansările mai răsărite și mult așteptate de la CES (și o să mai vorbim despre ele), avem parte și de apariții surprinzătoare, ușor hilare, dar care, până la urmă, își pot dovedi utilitatea.

Una dinte ele este Snappgrip, o carcasa cu un grip suplimentar, de genul celor de pe aparatele foto compacte, pe care se gasesc și două controale pentru realizarea facilă a fotografiilor. Așa cum spun și cei de la Engadget, îți poți cumpăra o astfel de carcasă și de dragul kitch-ului, dar și dacă folosești destul de des camera de pe smartphone și vrei să poți realiza fotografiile cu o singură mână. Până la urmă, cu Snappgrip, poți masca faptul că faci poze cu telefonul (care, în funcție de context, poate fi puțin kitch). Vorba românului: “kitch pe kitch se scoate” 🙂

Lăsând gluma, deocamdată Snappgrip este disponibil pentru iPhone 4, iPhone 5 și Samsung Galaxy SIII și funcționează împreună cu o aplicație ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play. Momentan nu este disponibil la vânzare, dar se pare că zilele ce urmează va începe comercializarea sa, iar prețul vehiculat pentru Statele Unite este de 99 USD! Condiții în care, varianta pozatului cu două mâini, nu mai deranjează atât de tare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep