HomeFeaturedFocusLenovo are în vedere Windows Phone pentru a spulbera bănuielile legate de...

Lenovo are în vedere Windows Phone pentru a spulbera bănuielile legate de securitate

image

Producătorul chinez Lenovo a declarat celor de la CNET prin intermediul lui JD Howard, vice president of Lenovo’s Mobile Internet and Digital Home, că are în vedere producerea de aparate Windows Phone.

Decizia nu e legată neapărat de viziunea unui succes teribil ci mai degrabă de o alegere de business: lumea s-ar putea să nu aibă încredere deplină într-un aparat făcut în China, ce rulează Android (un sistem de operare mobil ce a demonstrat în cursul lui 2012 că are mari probleme de securitate). Alegerea Windows Phone ca sistem de operare, favorabilă prin prisma restricțiilor de securitate existente, s-ar putea să fie un plus de vânzare important.

Gândind așa, e foarte clar că Lenovo ar fi putut alege mai ușor iOS, dacă ar fi opțiunea de a pune sistemul de operare Apple pe un hardware propriu.

Anunțul Lenovo vine la foarte scurt timp după lansarea de către cealăltă mare compania chineză – Huawei – a unui smartphone Windows Phone, Ascend W1.

Așa se face că Microsoft mai câștigă câțiva parteneri ce au puterea de aduce aparate ieftine, cu care să își crească mai ușor cota de piață.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep