HomeFeaturedFocusRecomandare: cartea Start in Windows 8 din colecția CHIP Kompakt

Recomandare: cartea Start in Windows 8 din colecția CHIP Kompakt

WP_20130110_003

Chiar dacă am plecat fizic din redacția CHIP, continui să colaborez cu colegii mei în numerle lunare ale revistei și proiectele extra, în special zona de cărți din colecția CHIP Kompakt. Cred că astfel de materiale detaliate publicate în cărțile CHIP Kompakt, ce permit cititorului să se familiarizeze cu diverse programe/sisteme de operare sau servicii și să învețe rapid cum să le folosească mai bine trebuie să existe în continuare în România.

Din această cauză, în luna decembrie 2012 am scris mai multe capitole din cartea Start în Windows 8, ce a ieșit împreună cu revista CHIP de decembrie/ianuarie și se găsește deja în chioșcuri.

Vă recomand să luați cartea dacă vreți să înțelegeți rapid ce e Windows 8 și cum poate fi el folosit mai bine pentru lucrul de zi cu zi din prisma unui utilizator obișnuit. Veți vedea că nu e deloc o sperietoare așa cum este prezentat de foarte mulți ”specialiști”.

Da, propune un nou mod de interacțiune cu PC-ul și este un pariu formidabil făcut de Microsoft cu viitorul.

WP_20130110_004

Pe parcursul a mai bine de 180 de pagini veți învăța prin pași simpli cum să scoateți maximul de la Windows 8 – configurare, folosirea programelor de bază, instalare etc. Cred că merită să citiți cartea indiferent dacă aveți sau nu un Windows 8 instalat. Măcar veți ști la ce trebuie să vă așteptați atunci când veți face migrarea și nu mai aveți în față un sistem de operare necunoscut.

Cartea poate fi comandată și online aici.

P.S: aștept feedback de la cei care au citit-o. Bun, rău.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

  1. @Florin
    Da, am plecat de anul trecut din vara. Am mai colaborat cu colegii de la CHIP si am deschiderea de a o face si in continuare.

    Intre timp am lansat mobzine.ro impreuna cu prietenul meu Cristi Pop (si el fost coleg la CHIP) unde voi continua sa aduc materiale si review-uri asa cum faceam inainte pe site-ul CHIP.

  2. Ati plecat de la CHIP?
    In ultimul numar am observat ca nu mai erau materiale de-ale d-voastra dar m-am uitat pe coperta 2 la “redactie” si v-am vazut numele pe acolo si m-am linistit (ma gandeam ca poate temporar, din diverse motive, doar in acest numar nu ati avut materiale).
    Care este deci situatia exacta a colaborarii d-voastra cu CHIP ?
    Multumesc

    Un vechi cititor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep