HomeFeaturedFocusSurface Pro va fi disponibil de la sfârșitul lunii ianuarie

Surface Pro va fi disponibil de la sfârșitul lunii ianuarie

image

Varianta Pro a tabletei Surface, construită pentru a ataca direct piața de ultrabook-uri va fi disponibilă la vânzare spre sfârșitul lunii ianuarie. Până acum știam despre ea doar configurația și prețul – data punerii pe piață nefiiind încă dezvăluită. Cei de la CNET au făcut ceva investigații și în urma telefoanelor date la câteva magazine Microsoft au aflat de la angajați că tabletele Pro sunt așteptate spre sfârșitul lunii – nu e încă o dată anunțată oficial de către Microsoft.

Cum spuneam și aici, Surface Pro e o tabletă construită pe o platformă Intel Core i5, cu ecran 1080p și are ca sistem de operare WIndows 8. Puterea mai mare de calcul are și un efect advers: autonomia va fi doar la jumătatea celei de pe Surface RT.

Va fi interesant de văzut dacă măcar pe Surface Pro vânzările vor fi spectaculoase, pentru că Surface RT nu a fost produsul HOT pe care Microsoft spera să îl aducă pe piață.

În momentul de față, dacă nu aș avea un ultrabook performant (MacBook Air de 13 inci) m-aș avea în vedere un Surface Pro pentru achziție. Pe voi v-ar tenta?

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep