HomeFeaturedFocusTabby, tabletă dedicată copiilor

Tabby, tabletă dedicată copiilor

image

Ce ați spune dacă în loc să vă lăsați copilul să folosească iPad-ul sau tableta Android personală, achiziționată cu atâtea sacrificii, puteți să le oferiți un instrument mai adecvat vârstei lor?

Evolio s-a gândit că pe piața din România e nevoie de un produs care să suplinească într-un fel funcționalitatea unei tablete iOS sau Android și în același timp să fie dotat cu software educațional adecvat – PitiClic și Kidsopia.

În ideea asta au lansat Evolio Tabby, un produs ce va fi disponibil din 21 ianuarie la un preț de 449 de lei.

 

„Pentru că unii din cei mai pasionați utilizatori ai tabletelor pentru adulți sunt copiii, am luat decizia să producem o tabletă pentru copii. O tabletă care oferă copiilor posibilitatea să descopere povești interactive, desene animate, aplicații educative sau jocuri care stimulează inteligența. Așa a apărut Tabby, o tableta 100% pentru copii!” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Din punct de vedere hardware tableta Tabby de la Evolio are un ecran capacitiv de 7 inci, procesor ARM 1 GHZ, GPU Mali400 multicore, conectivitate Wi-Fi și USB, memorie de 4GB precum și comutator de blocare a comenzilor.

image

Pe Tabby există opțiunea de control parental prin care părintele poate să controleze drepturile pe care le are copilul pentru a folosi la maxim funcțiile tabletei.

Ne-am implicat cu drag în parteneriatul cu Evolio, pentru ca Evolio Tabby, dispozitiv românesc de calitate, creat special pentru copii, să fie dotat şi cu software educaţional românesc dedicat lor. Seriile de produse educaţionale multimedia interactive, PitiClic şi PitiClic SENIOR, au ajutat de-a lungul anilor mai multe generaţii de copii de 3-7 şi respectiv 7-11ani în procesul lor de achiziţii de cunoştinţe.a declarat Valeriu Giurgiulescu, Director General Infomedia Pro.

În același timp:

Aplicaţiile dezvoltate de Kidsopia si preistalate pe Evolio Tabby sunt gândite şi realizate în concordanţă cu studiul UNICEF “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” şi sunt perfecte pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copiii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească” a declarat Alex Ițcus, manager Kidsopia.

Imediat ce vine sample-ul la test o să vă putem spune mai multe despre acest produs.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep