HomeFeaturedFocusVine Outlook pentru Windows RT

Vine Outlook pentru Windows RT

outlook

Până și Microsoft a ajuns la concluzia că aplicația Mail inclusă în Windows 8 METRO este imposibil de folosit în mediul de business din cauza construcției simpliste și ca urmare prezența unei versiuni optimizate a lui Outlook 2013 este ceva ce trebuie să se întâmple cât mai repede.

Pe Windows RT, sistemul de operare preinstalat pe tabletele făcute în jurul platformei ARM este preinstalată o versiune de Office 2013 RT Home and Student căreia îi lipsește clientul de email Outlook.

Unul din plusurile de până acum asociate platformei Windows era flexbilitatea de lucru în mediul corporate via Outlook. Am zis-o de multe ori și susțin în continuare: dacă merită banii vreo aplicație din orice pachet Office de la Microsoft, asta este fără nicio îndoială clientul de email Outlook.

Mary Joe Folley de la zdnet, cunoscută pentru ”sursele” sale din interiorul Microsoft a anunțat că s-a finalizat lucrul la un Outlook RT și că el va fi disponibil în perioada următoare. Când? Cum? sunt întrebări fără răspuns deocamdată. La fel cum nu se spune nici care va fi prețul (dacă va fi unul) asociate lui Outlook RT.

Nu m-ar mira să văd că Microsoft aplică strategia Apple și vinde Windows RT fără o aplicație de maxim interes preinstalată, forțând utilizatorul să mai scoată niște bănuți din buzunar pentru a o achiziționa ulterior. Dacă dorește, bineînțeles.

Vă amintesc că pe iPad, aplicațiile de editare de text, calcul tabelar și generare de prezentări, adică: Pages, Numbers și Keynote, costă fiecare 10 USD.

Și odată cu Outlook RT poate că vom vedea în sfârșit și suita Office pentru iOS / Android pentru ca oferta să fie completă pe toate platformele.

via zdnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep