HomeFeaturedFocus4G disponibil pentru testare pe smartphone, într-un oraș cu acoperire 4G 98%:...

4G disponibil pentru testare pe smartphone, într-un oraș cu acoperire 4G 98%: Brașov

DNB_9103

La Brașov, pe 4 februarie 2013, după aproape 13 ani de la lansarea serviciului de telefonie digitală, Vodafone România a anunțat într-o conferință de presă că este pregătită să ofere servicii 4G pe smartphone-uri. Utilizatorii pot testa deja serviciile 4G pe smartphone-uri (Galaxy S3 LTE și HTC One SV LTE) în 17 magazine Vodafone. E vorba despre cele din

– Arad: Str. Closca nr. 2;

– Bacau: Str. Ionita Sandu Sturza, nr. 2, Hotel Decebal;

– Brasov: 2 magazine – Str. Diaconu Coresi Nr. 1 si str. Saturn nr. 32;

– Bucuresti: 2 magazine – Vodafone Experience Store (Afi Palace Cotroceni) si Plaza Mall;

– Cluj: 2 magazine – Str. Unirii nr. 31 si Cluj Iulius Mall;

– Constanta: 2 magazine – Str. Alexandru Lapusneanu nr. 116 C, Complex City Mall si str. Stefan cel Mare 57;

– Craiova: 2 magazine – Str. Calea Bucuresti, bl. 27 A si Real Craiova;

– Iasi: 2 magazine – Str. Stefan cel Mare nr. 4 si str. Sf. Lazar, bloc A 1-3;

– Galati: Str. Brailei, bl, A5 bis, Tiglina 1

– Timisoara: 2 magazine – Augustin Pacha nr. 2 si Real Timisoara

Serviciile 4G anunțate vor veni în oferta comercială ”în curând” alături de alte modele de smartphone-uri cu capabilități LTE. Tot luni s-a anunțat și că brașovenii primesc o ofertă specială, toți cei ce au achiziționat sau vor achiziționa pachetul ”Vodafone Office Complet” adresat firmelor mici și mijlocii primesc fără costuri suplimentare modem-ul B2000, compatibil cu serviciile 4G. Office Complet este un pachet integrat de servicii de comunicare – voce mobila, voce fixa, Internet fix si fax, destinat companiilor mici si mijlocii.

Aștept cu interes disponibilitatea serviciului în oferta comercială pentru că Vodafone susține că la Brașov, acoperirea 4G este de 98% la nivelul populației (ȘI NU LA NIVEL DE ZONĂ).

image

“Brașovul este orasul cu cea mai mare acoperire 4G din Romania, de 98% din populație. De aceea, am dorit sa prezentam aici noutatile noastre din zona serviciilor 4G, anume, disponibilitatea pentru teste a primelor modele de smartphone compatibile 4G, la o viteza de pana la 100 Mbps. Aceasta etapa precede lansarea iminenta a ofertelor comerciale 4G cu smartphone care vor aduce cu siguranta utilizatorilor Vodafone o experienta superioara a Internetului mobil. Tot astazi, lansam si o oferta speciala pentru firmele mici si mijlocii din Brasov, menita sa faciliteze accesul acestora la serviciile 4G, fara costuri suplimentare. Ne bucuram ca, in numai cateva luni, am reusit sa facem pasi importanti in aducerea serviciilor 4G mai aproape de utilizatorii nostri”, a spus Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Tot luni s-a lansat un nou material promovare ce face o paralelă între filmele SF de altă dată și realitățile zilelor noastre, arătând cum tehnologia și inovația ne-au schimbat viața:

În timpul demo-ului de la Brașov ce a încercat să surprindă clar ce diferențe există între serviciile 3G și cele 4G – grosier vorbind o diferență de viteză de transfer de aproape 10x în favoarea 4G pe diferite tipuri de consum: streaming video, apel video, transfer de fișiere, browsing.

În momentul de față,serviciile Vodafone 4G sunt disponibile utilizatorilor de laptop și tabletă cu două abonamente de Internet:

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 75, care include 12GB trafic, cu o viteza de download de pana la 75 Mbps si de upload de pana la 37,5 Mbps, pentru 19 Euro / luna;

Pachetul Internet Nelimitat Turbo 100, care include 20GB trafic de date, cu o viteza de download de pana la 100 Mbps si o viteza de upload de pana la 50 Mbps, pentru 25 Euro / luna.

Mai multe informații despre zona de acoperire 4G de la Vodafone sunt disponibile pe www.vodafone.ro/acoperire.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep