HomeFeaturedFocusNoi experiențe foto și audio promise de HTC

Noi experiențe foto și audio promise de HTC

image

După anunțul din 19 februarie de la New York ar trebui să ne așteptăm la experiențe deosebite audio și foto de pe viitoarea linie de smartphone-uri HTC din 2013 ce probabil va începe cu M7. Pe blogul oficial HTC putem vedea un scurt istoric al fotografiei, în viziunea companiei taiwaneze. vedeți mai jos câteva aluzii la produsele competitorilor Apple sau Nokia.

Râde ciob de oală spartă aș zice, dacă privesc în urmă la istoricul (uneori dezastruos) al camerelor foto de pe aparatele HTC. Doar de la seria One se poate spune că HTC are o șansă în fața Nokia, Apple sau Samsung vizavi de calitatea pozelor făcute cu camera de pe aparat.

Cu toate astea, istoricul fotografiei (pe care îl vedeți mai jos) e unul intersant și merită să îl parcurgeți.

HistoryofPhotog_Sourcefile_amy.edits_.2.5.13

Lucrurile ar trebui să se schimbe în bine pentru HTC odată cu lansarea M7, urmată apoi (conform mai multor zvonuri) de încă două modele: M4 și G2.M4 va avea un procesor de 1.2 GHz dual-core Snapdragon S4, display de 4.3-inch 720p, 2GB RAM, 16GB storage și Android 4.1 Jelly Bean.

G2, un entry level cu CPU la 1GHz ARM Cortex, display 3.5-inch HVGA, 512MB RAM, 4GB storage și Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep