HomeFeaturedFocusAcer aruncă doi jucători noi pe piața din Europa

Acer aruncă doi jucători noi pe piața din Europa

acer liquid 2013

Este vorba despre Liquid E1 și Liquid Z2, două smartphone-uri Android, ambele noi, deschizând drumul pentru o nouă linie de produse ce vor ataca diferite piețe în acest an. Anunțate oficial, cele două aparate atacă segmentul de aparate middle-range și respectiv entry-level.

În ceea ce privește datele tehnice, Liquid E1 are un procesor dual-core de 1GHz, un display de 4.5 inchi, qHD și câteva caracteristici care îl definesc ca fiind un Android (Jelly Bean) destinat celor cu înclinații către exploatarea conținutului multimedia. Legat de Liquid Z2, lucrurile se simplifică. Se păstrează același procesor, dar de această dată ecranul este unul HVGA de 3.5 inchi. Ambele aparate vin în două variante, cu unul sau cu două SIM-uri.

Veste bună legată de aceste aparate o constituie prețurile, situate conform celor de la Engadget într-un interval de la 199 până la 229 euro pentru E1 și de la 99 până la 129 euro pentru Z2. Prețurile sunt exprimate în eurotocmai pentru că aparatele vor fi disponibile pe piețele din europa, ceea ce ne face destul de optimiști că eventualii doritori vor avea șansa să le găsească și pe la noi.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep