HomeFeaturedFocusCare sunt cei mai mari consumatori de jailbreak de iOS 6.1

Care sunt cei mai mari consumatori de jailbreak de iOS 6.1

Ios6-jailbreak

V-am povestit despre jailbreak-ul de iOS 6.1 al celor de la evad3rs. Atât cum se face, pas cu pas, cât și ce facem după ce îl avem instalat. Atât un Ionuț cât și celălalt Ionuț v-au arătat care sunt pașii de urmat pentru situația în care v-ați decis să îl folosiți.

Eu o sa intru puțin în zona cifrelor și o sa vă spun ce utilizatori s-au îngrămădit să folosească acest jailbreak. Cifrele respective sunt oferite chiar de către cei de la evad3rs. Reprezintă în mare o radiografie a pieței de consumatori de iOS, dar ne arată și înclinațiile acestora spre zona mai tehnică. Astfel, pe primul loc al acestui „clasament” se află utilizatorii din China, aproximativ trei milioane la număr, urmați de către utilizatorii din Statele Unite, cu jumătate de milion mai puțini. Surprinzător, pe locul trei se află Franța, cu aproape 900.000 de utilizatori care au descărcat respectiva unealtă.

Mi se pare extrem de inspirată întrebarea retorică a celor de la Zdnet: oare vizita CEO-ului Apple, Tim Cook din China (o piață foarte importantă pentru Apple), a atras după sine și popularitatea jailbreak-ului? 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep