HomeFeaturedFocusE timpul pentru Nokia Pad

E timpul pentru Nokia Pad

nokia_lumia_pad4

După speculațiile de ieri legate de o imagine cu prima tabletă Nokia, scăpate la o prezentare din Pakistan mi-a atras atenția titlul unui articol interesant în care se explorează puțin conceptele de Nokia Pad cu Windows 8. Vedeți imaginile de mai jos, create cu titlu de demonstrativ ce trebuie să recunoaștem că arată foarte bine – randarea lor ține cont de multe din caracteristicile actuale ale Nokia 920.

image

La o primă vedere mă încântă un astfel de produs și dacă ar fi adevărat ar trebui să fie interesant. Totuși, chiar vrem o tabletă care să fie o copie mai mare a unui smartphone?

nokia_lumia_pad3

În termeni de utilitate nu ar trebui să conteze cum arată – criteriul de alegere ar merge la ce știe să facă, cum știe să facă. Fiind vorba de tabletă ar conta greutatea, autonomia, performanța și display-ul. Că e sau nu un Nokia 920 mai mare, chiar nu contează.

nokia_lumia_pad8

Poate că Nokia ar trebui să ia în considerare munca entuziaștilor și să se inspire în design-ul viitoarei sale tablete Windows – asta dacă nu cumva produsul e gata și așteaptă doar undă verde de la echipele de vânzări ca să fie lansat.

nokia_lumia_pad11

Între noi fie vorba, cred că mi-ar plăcea modelul pe cyan cu toate că nici cel negru nu e de lepădat.

nokia_lumia_pad12

via yankodesign

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Cornel
    Pe zona de consumer lipseste o tableta RT facuta cu cap si coada. Cam oriunde te uiti sunt compromisuri si asta se vede direct in vanzari.

    Daca nici Microsoft nu a facut un Surface Pro asa cum trebuie, poate sa faca Nokia? Teoretic da, ca asteapta sa vada unde a gresit MS si toti ceilalti OEMI. Practic … cele 40 Milioane incasate recent pot fi folosite mai bine.

  2. Zvonurile spuneau de o tableta Nokia cu Windows 8 RT – ceea ce mi se pare aberant, avand in vedere ca mai toate (nu prea multe) tabletele cu aceasta versiune de OS nu prea au avut priza la vanzari. Un al doilea argument contra acestor zvonuri e chiar declaratia lui Stephen Elop care nu considera o prioritate productia de tablete pentru Nokia, unde concurenta este deja construita! Poate o tableta pe sfarsit de an cu Windows 8 pro sau… 9,ar fi un “zvon” demn de luat in seama! MWC Barcelona ne va confirma/infirma! 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep