HomeFeaturedFocusMicrosoft mai are ceva de anunțat la MWC 2013?

Microsoft mai are ceva de anunțat la MWC 2013?

image

Și tot din seria anunțurilor neașteptate începe să se contureze un zvon conform căruia Microsoft ar putea prezenta ceva interesant la Mobile World Congress 2013 din Barcelona. Informații disparate, puse cap la cap de cine are ochi să vadă și minte să înțeleagă ne duc cu gândul că după prezentarea de Windows de anul trecut de la MWC, Microsoft are în plan ceva similar și în 2013, cel mai probabil un update de Windows 8 care să aducă un nou Notification Center, poate integrarea VPN.

Printr-un complicat labirint de informații oficiale, semioficiale și speculații plus surse anonime, Daniel Rubino de la wpcentral sugerează că la MWC 2013 Microsoft va prezenta ceva despre Windows Phone.

Înclin să îi dau dreptate pe baza unor informații disparate, neoficiale ce au ajuns și la mine. Ce se va prezenta, e tot un mister, cea mai probabilă teorie fiind cea a unui update. Că de un smartphone Surface bănuiesc că nu poate fi vorba.

Încă …

via wpcentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

12 COMENTARII

  1. Ioane…sincer…nu ma intereseaza sa stau doua zile sa ma uit pe tutoriale cum pornesc telefonul si initalizez un apel. Prefer chestiile simple si eficiente (de asta nici nu folosesc windows-ul)…si aplicatii pline de bloat ce fac de toate dar nimic util.

  2. @bolovan
    nu customizarea e cel mai important aspect. uita-te le iOS ca sa iti dai seama de asta. Altele conteaza – nu facem acum un curs de interfete grafice ca nu avem timp.

    daca vrei curs de windows phone, o sa dau drumul la un serial :)) pe site. ca sa ai un wiki unde sa te documentezi.

  3. @Ioane sincer…poate sa conteze foarte mult. Sa nu confundam windows-ul cu linux-ul. In principiu interfetele din linux sunt customizabile…si la customizare nu ma refer la schimbarea culorii din backround (banuiesc ca se poate schimba in windows phone, nu?)
    Acum am vazut un tutorial pe net cum se schimba =))
    Mai, cred ca trebuie sa se faca curs special in faculta pentru power on la windows phone =))

  4. @Ioane foarte adevarat…ca interfata nu pare rival pentru Android/Iphone (cum nici Windows nu pare rival pentru interfata din vechiul meu nokia 1610)

  5. @Ioane cu toate astea…din cate vad eu si din cate am inteles eu ii mult peste Windows Phone. Si hai sa-ti mai spun o chestie tare. Din cate am inteles eu…ii cam o distributie standard…asta inseamna din start repository-ul de debian(ubuntu). Sa-ti mai spun o chestie tare, spre deosebire de Windows care nu functioneaza decat pe un anumit tip de hardware, cu o anumita configuratie, la o anumita altitudine (si in unele cazuri chiar atitudine), cu o anumita umiditate in atmosfera, cu parul de o anumita culoare si doar intr-o anumita parte a zilei…linux este portat cam pe tot ce inseamna sistem de cacul. Prin urmare, baza de aplicatii ii colosala (poate chiar peste ce ofera google play). Mai mult, foarte multe aplicatii se pot porta foarte usor (sa nu uitam, nu-i windows ce rupe compatibilitatea intre build-uri). In linux ii relativ usor sa portezi aplicatii. Mai ales daca folosesti o distributie cat de cat standard (cum promite Ubuntu).
    Si partea si mai tare: interfata din ubuntu ii facuta in C++. No acum incearca sa compari scalabilitatea din linux cu lipsa scalabilitatii din windows…si pe langa asta si facut in C++. Clar va rula mult mai bine si cu resurse mai putine decat windows/android.
    Singura problema ii implementara oferita de furnizorii de hardware (daca nu apare un samsung/HTC care sa produca telefoane cu Ubuntu, atunci ii mort din fasa). Cat timp producatorii de hardware vor face sisteme si vor vinde sisteme, indiferent cat ii de prost OS-ul, tot timpul o sa fie mai bine vandut (tu de ce crezi ca junk-ul de Windows-ul ii majoritar pe PC? Un sistem de operare mai prost ca Windows nici ca se poate…cu toate astea ii majoritar).

  6. @bolovan
    Sper. De crezut nu cred pana nu vad – defect profesional.

    Ubuntu pe smartphone? Ceva imi spune ca nu o sa fie ceea ce asteapta lumea. Interfata nu straluceste si nici aplicatii optimizate nu cred ca vor fi curand. Cine stie, poate ma insel …

  7. @Ioane crezi sau speri?
    Sau cine stie…poate anunta un telefon cu Ubuntu
    Canonical a anuntat zilele astea ca telefonu cu ubuntu o sa ajunga pe piata smartphone-urilor in octombrie. Din nefericire doar in state…sa vedem pe cand si in RO.
    Sincer…ma tenteaza mai mult decat android-ul…chiar daca nu-s fan Ubuntu.

  8. Sincer…sper sa vina update-ul cat mai rapid…asta pana nu ma pun astia sa portez aplicatii pe windows 8. Motivul ii relativ simplu, n-am chef sa fac treaba de doua ori…sa portez la windows8, dupa care la windows 8.0.1 build 1..dupa care sda portez la build 2 etc.

    P.S. Noroc ca nu o sa mai folosim decat 2 aplicatii in windows…restul se muta pe un sistem de operare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep