HomeFeaturedFocusMini TechEd în România: întâlnirea dezvoltatorilor români în cadrul IT Camp 2013...

Mini TechEd în România: întâlnirea dezvoltatorilor români în cadrul IT Camp 2013 e deschisă pentru înregistrare

image

Scriam zilele trecute că s-a deschis înregistrarea pentru conferința TechEd 2013 pentru zona europeană și că, în opinia mea, orice dezvoltator ar trebui ca măcar o dată să participe la un astfel de eveniment ca să își deschidă orizontul și să vadă câte modalități are la dispoziție pentru a se dezvolta în carieră.

Un eveniment similar, momentan centrat pe România (Cluj deocamdată), deschis tuturor celor interesați se va întâmpla în perioada 23-24 mai 2013 la Cluj-Napoca. E al treilea de acest gen, dovadă că munca lui Tudy, Mihai, Cosmin și a ceorlalți implicat în proiectul itcamp.ro nu a fost în zadar.

De la an la an numărul de participanți (spectatori cât și prezentatori) a fost în creștere – într-o discuție cu Tudy Damian (unul dintre organizatori) am aflat că în 2013 se mizează pe un număr de participanți care să treacă bine de 400. Să nu te numești Microsoft și să poți aduce la un loc peste 400 de oameni, în România, într-un eveniment dedicat dezvoltatorilor, e o reușită importantă și îi felicit de pe acum.

Agenda pentru cele două zile de conferință e aproape gata și cuprinde prezentări pe trei direcții, ce se vor desfășura în paralel, la fel cum e modelul la TechEd.

  • Private & Public Cloud
  • Development & Mobile
  • Architecture & Best Practices

Uitându-mă pe lista de speakeri de la itcamp.ro am dat peste nume deja cunoscute pentru pasionații de tehnologie din România: Tim Huckaby, Raffaele RIaldi, Tiberiu Covaci (prezintă și la TechEd), Ciprian Jichici, Mihai Nadăș etc.

Ce îi diferențiază pe acești oameni de restul este că ei chiar folosesc în fiecare zi tehnologia despre care vorbesc și vă spun că merită să mergeți și să le urmăriți prezentările.

image

De altfel eu o să fiu acolo și voi relata despre ce se întâmplă, mobzine.ro fiind deja partener media (era să zic tradițional Smile) – de când a început inițiativa am susținut-o scriinde spre ea și voi continua să o susțin.

Costul biletului pentru participarea în cele două zile de IT Camp este de 375 de LEI și cuprinde accesul la eveniment și mesele de prânz, cafea și niște gustări, asta pentru cine își ia biletul până pe 21 aprilie. După această dată prețul va fi de 500 de LEI.

Încă ceva: în anii trecuți IT Camp a avut un număr foarte mare de participanți din Cluj – ce să îi faci, dacă Clujul este un important centru IT din România, mai ales pe partea de dezvoltare software e normal să se întâmple asta. Asta nu înseamnă că cei din țară nu sunt bineveniți – organizatorii s-au ocupat de obținerea unor discount-uri considerabile (peste 50%) pentru cazarea în hotelul în care se va ține IT Camp. Cred că e important să știți și asta.

De îndată ce mai primesc update-uri de la Tudy vi le voi prezenta. Până atunci stați cu ochii pe www.itcamp.ro sau pe contul de Twitter @itcampro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep