HomeFeaturedFocusNexus 4 face pasul la încărcare wireless

Nexus 4 face pasul la încărcare wireless

nexus4orb

Și cel puțin la prima vedere pare un pas stilat, pentru că designul încărcătorului care permite acest lucru este unul foarte stilat. Dispozitivul, este deocamdată disponibil doar în Statele Unite, prin intermediul Google Play, la un preț destul de acceptabil, 59.99 dolari, ne informează Wired.

Ca și în cazul telefonului pe care îl deservește, există ușoare întârzieri la livrare, normale, am putea spune, pentru un dispozitiv nou. La momentul actual termenul de livrare pentru Statele Unite este de șapte zile. Momentul lansării acestui încărcător revoluționar se suprapune cu depășirea problemelor dintre Google și LG și cu eliminarea deficiențelor de aprovizionare și livrare pentru Nexus 4, astfel încât satisfacția oferită pasionaților este acum și mai mare.

Cel puțin a celor din Statele Unite, pentru că în rest, și vorbim aici de țările importante precum Canada, Marea Britanie, Germania sau Olanda, produsul, deși este listat în Google Play, apare ca fiind indisponibil momentan. Și cum prietenii din aceste țări reprezintă pentru noi cea mai la îndemână sursă pentru preocurarea acestui dispozitiv, se pare că mai avem de așteptat puțin.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep