HomeFeaturedFocusPentru entuziaști: Android Tweaker Pro

Pentru entuziaști: Android Tweaker Pro

imageimage

Cum smartphone-ul a devenit produsul cel mai des folosit nu e de mirare că și pasionații depun tot mai multe efort în direcția optimizării și perfecționării modalității de funcționare.Ca și în cazul PC-urilor, mulți utilizatori se preocupă în detaliu de organizarea și funcționarea sistemului de operare Android, folosind orice modalitate de a mai scoate un plus de performanță sau chiar aspect grafic.

În Google Play Store se regăsește un pachet interesant, pe care merită să aruncați o privire. Se numește Android Tweaker Pro și reunește un set complex de tweak-uri pentru sistemul de operare Google.

Poate fi folosit la fel de ușor și de un power user de Android cât și de unul începător. Singura restricție este că e nevoie de drepturi root pentru a funcționa. Este compatibil cu versiuni neoficiale de Android: CyanogenMod, AOKP, MIUI, ParanoidAndroid și merge fără probleme și pe ROM-uri Stock cu kernel modificat.

Vă recomand să faceți un backup complet al aparatului înainte de a începe procesul de tweaking, la fel cum făceați odată pe Windows.

Printre elemente care se văd relativ repede după instalare sunt timpi mai mici de localizare pe GPS, semnal mai bun pe wifi, 3G și LTE signals. Puteți crea profile de funcționare pe baterie ce vor îmbunătăți mult autonomia.

Dacă sunteți curioși să vedeți ce mai știe, instalați aplicația din Google Play.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

  1. @Ioane sincer nu’s…nu de alta…daca pui printre 1000 oi si o capra…nu o sa observi capra…de asta sunt si putin “derutat” cand am vazut ca ai scris despre aplicatii pentru smartphone-uri

  2. @Ioane ih…nasol…dar explica multe 😛
    Acum…sunt in dilema…sa-ti urez recuperare rapida…sau nu (nu de alta…dar imi place noul ionut…care mai publica si articole pentru smartphone-uri)

  3. @Ioane te simti bine? Vezi ca aia ii aplicatie de smartphone nu de windosphone.
    Interesanta chestie…din nefericire eu trebuie sa astept JB-ul oficial ca sa-l folosesc (dupa ce am citit multe pe net…prefer sa-l astept…asta scapat pe net are ceva buguri)

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep